Etusivu KeitaMeOlemme Koirat Uutiset Kasvatus Galleria Yhteystiedot

Tel Quessir No Bat Like Showbat

FI MVAFI MVA
VIRALLINEN NIMI: Tel Quessir No Bat Like Showbat KUTSUMANIMI: Olavi
ROTU: Silkkiterrieri SUKUPUOLI: Uros
SYNTYMÄAIKA: 30.03.2011 REKISTERINUMERO: FI29827/11
OMISTAJA: Doris Mikkonen LISÄÄ.. KoiraNet, Galleria


Olavin näyttelyarvostelut


Olavi ei ole käytettävissä jalostukseen

Olavi on yksinkertaisesti upealuontoinen pikkupoika. Se ei ota mistään itseensä, vaikka saisi isommilta tukkapöllyn tai näkisi/kuulisi jotain monen koiran mielestä todella pelottavaa, Olavi vain viipottaa häntä heiluen eteenpäin. Se ei ole koskaan tavannut mitään tai ketään josta ei pitäisi, ja tuolla luonteella se tuskin sellaiseen olentoon on lähiaikoina törmäämässä.

Olavi on pikkupoika, joka ei usko, että kukaan tai mikään voisi haluta sille mitään pahaa. Se on todella luottavainen ja aivan super avoin otus, joka pitää innostuessaan mitä kummallisimpia ääniä.

Olavi on myös todella energinen - siinä olisi virtaa kolmen koiran tarpeisiin, mutta onneksi poika osaa purkaa nuo energiansa fiksusti - se tohottaa lelu suussa, tai käy vuorotellen haastamassa jonkun koiran leikkiin sillä välin kun pari muuta saavat lepotauon ja nukkuvat. Jos kukaan ei leiki, poika viihtyy yksin pihalla useita tunteja, oli sitten pakkasta -19 tai lämpöä päälle kaksikymmentä, aina on hyvä keli olla pihalla Olan mielestä, ja toisinaan se on todella vaikeaa saada sieltä sisään.

Olavi on myös todella perso ruualle, ja se tarjoaa todella paljon kaikkia temppuja ihan itse. Se on myös helppo motivoida, ja pojan kanssa ollaankin tehty tokon alkeita silloin tällöin (ja todella minimaalisesta harjoittelusta huolimatta tyyppi etenee koko ajan - mitähän sitten kun olisi joku jolla olisi intoa harrastaa?).Saana & Tarja Telkkälä
Jyväskylä, Finland
kennel@telquessir.net

Webdesign 2012 by Mia Kataja | Kultsu.net